Larissa
| 31 Agosto 2017
Larissa’s a Beer sommelière and Brazilian journalist who lives more than six years ago in Madrid. In his blog Be My Beer @bemybeerblog, he included us while deliberating on the traditional combination of cheeses and wines. Directing the conversation towards a new pairing, which actually “can be even better! Thanks to its variety of styles, carbonation (which cleanses the palate), bitterness and acidity, beer can be combined with a spectrum of cheeses even wider than wine.”
//
“Maridaje Entre Cervezas Y Quesos” – Be My Beer Blog
Larissa es una Beer sommelière y periodista brasileña que vive hace más de seis años en Madrid. En su blog Be My Beer, nos incluyó mientras deliberaba sobre la tradicional combinación entre quesos y vinos, dirigiendo la conversación hacia un nuevo maridaje, que “¡puede ser aún mejor! Gracias a su variedad de estilos, a la carbonatación (que limpia el paladar), al amargor y a la acidez, la cerveza puede ser combinada con un espectro de quesos aún más amplio que el vino.”

“Maridaje Entre Cervezas Y Quesos”, Larissa @bemybeerblog | 31 Agosto 2017 [POST]
http://www.bemybeer.com/es/maridaje-cervezas-y-quesos/